• Laman Rasmi Syarikat WIN Impact Network Sdn Bhd
  • No.AJL: 932378

Pengenalan Syarikat

Pengenalan Syarikat

Win Impact Network Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat milik 100% bumiputera. Telah ditubuhkan pada November 2018 dan kami juga lebih dikenali dengan nama "WIN". 

Kepakaran kami ialah dalam bidang trading dan network marketing. Kami mempunyai tenaga kerja yang berpengalaman luas dalam bidang ini. Pejabat urusan kami terletak di Selatan Semenanjung Malaysia. 

Kami beriltizam untuk mencapai matlamat kami iaitu melahirkan seramai mungkin ahli yang berjaya dan mencapai pendapatan empat angka dan keatas pada setiap bulan dengan menyediakan platform untuk mereka merubah kehidupan daripada orang biasa kepada luar biasa. 

Dengan perancangan yang kami sediakan dan dibantu oleh mereka yang mahir dalam bidang networking, kami yakin cita-cita dan harapan kami akan terlaksana. Semuga dengan iltizam dan semangat yang ada, kami berharap WIN satu hari nanti akan berada sama pentas dan setara dengan syarikat networking lain yang telah terlebih dahulu beroperasi.


Visi Syarikat

 

Menjadi peneraju utama syarikat bumiputera kearah pembangunan generasi yang sihat dan berjaya dalam perniagaan rangkaian melalui inovasi, nilai, kualiti secara tidak langsung mendapat sokongan daripada agensi-agensi kerajaan.

Misi Syarikat

Membangun dan melaksanakan program rangkaian yang berkesan kepada individu, kumpulan dan masyarakat.

Mengintegrasikan program rangkaian ke dalam dasar utama dan pembangunan negara.

Mempertingkatkan kerjasama antara individu, kumpulan dan masyarakat dalam melaksanakan program perniagaan secara rangkaian.

Menggalakkan penglibatan aktif masyarakat dalam perniagaan secara rangkaian.

About Our Company

Image
0
Keahlian Berdaftar
0
Stokis Rasmi
0
Leader WIN
0
Jutawan WIN